Навигација

„Јанковић Зорка“

И. Марковљев, 2009.
АуторИ. Марковљев
Типчланци и други саставни делови
О ауторуЗорка Јанковић
Објављено уСрпски Биографски речник
Година2009.
Страна285
Жанресеј
ЗемљаСрбија
Језиксрпски